valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Läpäisimme jälleen WWF Green Office -tarkastuksen!

Läpäisimme jälleen WWF Green Office -tarkastuksen!

Beverage Partners Finland Oy on todistetusti ympäristövastuullinen yhteistyökumppani.

Olemme tehneet vastuullista Green Office -työtä jo 3 vuoden ajan, ja rakentaneet omiin tarpeisiimme sopivan ympäristöohjelman, jonka mukaan pienennämme työpaikkamme hiilijalanjälkeä ja käytämme luonnonvaroja säästeliäästi.


18.6.2024 WWF:n tekemä tarkistus varmisti sen, että organisaatiomme täyttää edelleen Green Office -kriteerit ja työskentelee jatkuvasti ympäristöohjelman tavoitteiden eteen.

 

Beverage Partners Finland Oy on todistetusti ympäristövastuullinen yhteistyökumppani.

 

Ympäristöohjelmamme tavoitteet, mittarit ja toimenpiteet

Jokaisen kriteerin täyttääksemme olemme Green Officen ohjeistuksien pohjalta asettaneet organisaatioomme ympäristöohjelmaan sopivat tavoitteet, mittarit ja toimenpiteet. Ympäristöohjelmamme toteutumista seurataan WWF:n Ilmastolaskurilla ja ympäristöohjelma-lomakkeella. Näin saamme tarkkaa tietoa siitä, missä osa-alueissa olemme onnistuneet ja missä meillä on vielä kehitettävää. Olemme velvoitettuja raportoimaan ympäristöohjelmamme toteuttamisesta vuosittain WWF:lle sekä päivittämään tavoitteemme ja toimenpiteemme aina raportoinnin yhteydessä. Näin varmistetaan ympäristöohjelmamme toteutuminen sekä jatkuva kehitys ympäristöasioiden eteen.

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO