valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Meistä sivun banneri.

BEVERAGE PARTNERS FINLAND OY


BPF Oy on keskittynyt markkinoiden tunnetuimpien ja laadukkaimpien merkkialkoholituotteiden maahantuontiin ja markkinointiin. Toimimme itsenäisesti ilman taloudellisia sidoksia kansainvälisiin viini- tai alkoholialan yrityksiin. Asiakkaanamme saat huipputuotteiden lisäksi käyttöösi ammattitaitoisen ja palvelualttiin organisaatiomme myynti- ja markkinointiosaamisen.

Olemme täyden palvelun myyntiin ja markkinointiin orientoitunut organisaatio. Merkkituotteiden haltijoille tarjotaan täydellinen palvelu sisältäen myyntiin ja markkinointiin liittyvä tietotaito. Yrityksellä on omat ammattitaitoiset ja palvelualttiit myyntiedustajat. Läheiset asiakaskontaktit ja korkeatasoinen henkilökohtainen myyntityö, yhdessä kokonaisvaltaisen markkinoiden ymmärtämisen kanssa ovat BPF Oy:n kulmakiviä.

BPF on perustettu v. 1999 Helsinkiin ja yrityksen toimipaikka on Helsingissä tänäkin päivänä.


HANS JUST GROUP 


BPF on osa tanskalaista perheyritys Hans Just Groupia. Tanskassa vuonna 1867 perustettu konserni koostuu Tanskassa Hans Just A/S:stä, Ruotsissa Nigab AB:sta, Norjassa Robert Prizelius AS:sta, Suomessa Beverage Partners Finland OY:stä ja Puolassa BJC Distribution ZO.O:sta.

Hans Just Group on johtava riippumaton, yksityisomistuksessa oleva väkevien alkoholijuomien ja viinien jakelija Pohjoismaissa. Konsernilla on myös omat varastotilat Trans-Alkossa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kööpenhaminan alueella. Siksi voimme tarjota toimituksen Tanskassa 24 tunnin sisällä ja 48 tunnin sisällä muihin Pohjoismaihin.

Lue lisää Hans Just Group verkkosivuilta.

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO