valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Ajankohtaiset koulutukset baarialan tekijöille

Ajankohtaiset koulutukset baarialan tekijöille

Oletko ravintola-alan kokenut konkari vai urasi alussa oleva tekijä? Kevään koulutukset on juuri sinua varten!

 

Tule syventämään osaamistasi Beverage Partnersin järjestämillä koulutuksilla, jotka starttaavat käyntiin helmikuussa. Koulutusten vetäjänä toimii pitkän linjan baariammattilainen Hanna Karlson.

Koulutuspäivien teemoina on baarityöskentelyn perusteet sekä BPF portfolio training & kevään ja kesän cocktailit.

Varaa paikkasi klikkaamalla sinulle sopivaa koulutusta!

19.2.2024

Klo 11:00-13:00 | Baarityöskentelyn perusteet
Klo 14:00-16:00 | BPF portfolio training & kevään ja kesän cocktailit


5.3.2024

Klo 11:00-13:00 | Baarityöskentelyn perusteet
Klo 14:00-16:00 | BPF portfolio training & kevään ja kesän cocktailit 


11.3.2024

Klo 11:00-13:00 | Baarityöskentelyn perusteet 
Klo 14:00-16:00 | BPF portfolio training & kevään ja kesän cocktailit 


25.3.2024

Klo 11:00-13:00 | Baarityöskentelyn perusteet 
Klo 14:00-16:00 | BPF portfolio training & kevään ja kesän cocktailit 


6.5.2024

Klo 11:00-13:00 | Baarityöskentelyn perusteet 
Klo 14:00-16:00 | BPF portfolio training & kevään ja kesän cocktailit 


22.5.2024

Klo 11:00-13:00 | Baarityöskentelyn perusteet 
Klo 14:00-16:00 | BPF portfolio training & kevään ja kesän cocktailit 

 

Kouluttaja Hanna Karlson. KUVA: LAURA HUJANEN.

”Moi, nimeni on Hanna Karlson. Minut löytää iltaisin jo klassikkona tunnetusta baarista nimeltä Liberty or Death, missä olen toiminut ravintola päällikkönä jo useamman vuoden. 
Aikaisemmin olen tehnyt töitä niin pienemmissä paikoissa kuin myös yökerhoissa jo 12 vuoden ajan baarimestarina. 
Olen aina ollut kiinnostunut baarimaailman pienistä yksityiskohdista niin tuotteissa kuin myös asiakaspalvelussa, ja siitä olen ansainnut leikkisän nimen: cocktail-wikipedia 😊
BPF:n koulutuksissa perehdytään niin baarityöskentelyn perusasioihin kuin myös syvennytään tuotteiden valmistuksen yksityiskohtiin, jotta sinä ja baaritiimisi voisi mahdollisemman hyvin palvella juuri teidän asiakkaitanne parhaalla mahdollisella tavalla."

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO