valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Hurmaavia viinipareja

Hurmaavia viinipareja

-

Italialaista, Ranskalaista vai Espanjalaista? Valitse sinun tarpeisiisi sopiva näistä hurmaavista viinipareista.

 

VITE COLTE 

Puhuttaessa italialaisista viineistä, Piemonten alue nousee aina esiin huippuluokan viinintuotantonsa ansiosta. Kun valitset Vite Colte -viinejä, saat laadukasta ja aitoa Piemonten tunnelmaa pullossasi.

Esittelemme nyt kaksi hurmaavaa viiniä, jotka edustavat Piemonten perinnettä ja Vite Colten tinkimätöntä laatuasennetta. Suosittelemme tarjoamaan näitä viinejä yhdessä, valkoviinien ystäville elegantti Roero Arneis Villata ja punaviiniä suosivalle intensiivinen Ansisa Barbera d'Alba.

 

Terre da Vino Villata Roero Arneis

Piemonten Roero-alue tunnetaan erityisesti valkoisen Arneis-rypäleen viljelystä. Tämä valkoviini heijastelee alueensa parhaita ominaisuuksia ja valloittaa ensimmäisestä maistelusta alkaen.

Roero Alueen mikroilmasto ja kalkki-kvartsipitoinen maaperä antaa viinille hienon ja voimakkaan aromaattisuuden. Rypäleitä on kevyen puristamisen jälkeen fermentoitu 10 päivää, joka antaa viinille sen poikkeuksellisen hienon tuoksun ja maun. Viimesilauksen viinille antaa lyhyt pullokypsytys, joka tuo tuoksuun lisää moniulotteisuutta ja antaa viinille lisää rakennetta.

 

Terre da Vino Ansisa Barbera d'Alba

Ansisa Barbera d'Alba on kuin mausteinen tarina Piemonten vuorilta. Se kertoo alueen historiaa ja intohimoa viininvalmistukseen jokaisella maistelulla.

Tämä Barbera d'Alba on täynnä tummia marjoja ja mausteita, ja sen keskitäyteläinen rakenne tekee siitä erinomaisen valinnan monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää täydellisesti liharuokia, erityisesti grillattua pihviä ja pastakastikkeita.

TILAA TÄSTÄ VILLATA TILAA TÄSTÄ ANSISA 

 

PAUL JABOULET AINE 

Paul Jaboulet Aîné on perinteikäs ranskalainen viinituottaja, joka perustettiin vuonna 1834 ja sijaitsee Rhônen jokilaaksossa, Ranskassa. Talo on tunnettu Rhônen alueen viinien asiantuntijana ja pioneerina.

 

Jaboulet Cotes du Rhone Parallele 45 Organic blanc (valkoviini)

Tämä herkullinen valkoviini on osoitus luonnonmukaisesta viininviljelystä Rhônen alueella. Viininvalmistukseen käytetään parhaita rypäleitä, jotka kypsyvät aurinkoisilla viiniviljelmillä pohjoisen 45 leveyspiirin alueelta. Useat rypälelajikkeet antavat viinille luonteikuutta sekä moniulotteisuutta. Paralléle 45 Blanc on mainio nautiskeluviini sekä herkullinen kumppani niin rasvaisemmille kala- kuin vaaleammille liharuoillekin.

 

Jaboulet Cotes du Rhone Parallele 45 Organic (punaviini)

Tämä punaviini avaa oven rikkaisiin makuun, jossa voit odottaa löytäväsi tummia marjoja, mausteita ja hienostunutta rustiikkisuutta. Se on täydellinen valinta rentoihin juhliin sekä monenlaisten liharuokien pariksi.

Tätä viiniä voi suositella hyvällä omallatunnolla, sillä se on valmistettu luonnonmukaisesti. Valitse Côtes du Rhône Parallèle 45 Organic punaviini ja liity laatuviinien ystävien joukkoon, jotka arvostavat sekä makua että ympäristöä.

TILAA TÄSTÄ PARALLELE WHITE TILAA TÄSTÄ PARALLELE RED

 

MONTECILLO 

Bodegas Montecillo on Riojan kolmanneksi vanhin viinitalo, ja se on menestyksekkäästi valmistanut erinomaisia, kansainvälisesti palkittuja viinejä jo yli 150 vuotta. Perustamisestaan lähtien viinitalo on keskittynyt viinin ja ympäristön kunnioittamiseen valitsemalla parhaat rypäleet ja niille soveltuvat viininvalmistus tekniikat.

Seuraavaksi esiteltävät viinit kuuluvat Montecillo Singladuras -sarjaan, joka syntyi kun Bodegas Montecillo alkoi tutkia 2010-luvulla Riojan alueen ulkopuolisia mahdollisuuksia. Singladuras sarjan -viinit ovat yhden rypäleen viinejä muilta Espanjan laatuviinialueilta.

 

Montecillo Rias Baixas Albarino

Tämä herkullinen Albarino-viini tulee Rias Baixasin alueelta, joka on tunnettu viininviljelynsä ja ainutlaatuisten makujensa puolesta. 

Tämä viini on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja aitoutta jokaisessa lasillisessaan. Monikäyttöinen viini on parhaimmillaan aperitiviina, keveiden kasvisruokien kera kuin erilaisten kala- ja äyriäisannosten kanssa.

 

Montecillo Ribera del Duero

Tämä herkullinen punaviini tulee Ribera del Duero -alueelta, joka on tunnettu maailmanluokan punaviineistään ja intohimoisista viinintuottajistaan. Montecillo tuo tämän alueen syvän sielun ja ainutlaatuisen maun jokaiseen lasilliseen.

Tämä 100% Tempranillo -rypäleestä valmistettu viini on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat keskitäyteläistä ja moniuloitteista punaviiniä, joka kuvastaa espanjalaista alkuperäänsä.

OSTA RIAS BAIXAS OSTA RIBERA DEL DUERO

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO