valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Arvostettu ja palkittu argentiinalainen

Arvostettu ja palkittu argentiinalainen

Tutustu argentiinalaiseen luomu- ja vegaanisertifioituun Malbec viiniin ja poimi viisi myyntivalttia.

Domaine Bousquet Malbec Reserve Organic viini, jossa laatu kohtaa eettisyyden! Luomu ja vegaanisertifioitu Malbec rypäleestä valmistettu huippuviini, joka on kaiken lisäksi huokean hintainen. Jos tämä viini ei vielä ole asiakkaidesi suosikki niin pian se on sitä.

Arvostettu ja useilla palkinnoilla huomioitu, Malbec Reserve Organic on vuoden punaviini vuodelta 2022 – se ei jätä kylmäksi niitä, jotka etsivät laatua ja makuelämystä. Ja mikä parasta, tämä viini ei ole pelkästään maistuvaa – se on myös vastuullisesti tuotettu. Domaine Bousquet on yksi Argentiinan isoimmista luomuviljelijöistä ja edelläkävijä kestävän kehityksen arvoissa.

Viini on tuotettu Ucon laaksossa, jonka tarhat sijaitsevat noin 1200 metrin korkeudessa taaten rypäleille optimaalisen kasvuolosuhteet. Päivät ovat aurinkoisia ja lämpimiä, mutta yöt viileitä. Iso lämpötilakontrasti vuorokauden aikana tuottaa erittäin laadukkaita ja konsentroituneita rypäleitä. Käsinpoimitut rypäleet käyvät lämpökontrolloiduissa tankeissa 24 päivän ajan. Käymisen jälkeen viini kypsyy ranskalaisissa tammitynnyreissä noin 6 - 8 kuukauden ajan.

Organic Reserve Malbec tarjoaa täyteläisen ja aromikkaan makuelämyksen, joka sisältää herkullisia mustikkaisia, luumuisia ja paahteisia aromeita. Se on täydellinen kumppani illallispöytään esimerkiksi pihville, riistalihalle tai koville juustoille.

TILAA TÄSTÄ

 

VIISI MYYNTIVALTTIA
Domaine Bousquet Malbec Reserve Organic

  1. Elegantti Laatu: Lukuisat palkinnot todistavat sen korkean laadun ja hienostuneen maun jokaisella lasillisella.

  2. Huokea hinta: Näin laadukas argentiinalainen luomu- ja vegaanisertifioitu viini alle 12 euron (alv. 0%) on hinta-laatusuhteeltansa erinomainen.

  3. Vastuullinen Valinta: Kun valitset tämän viinin, tuet tekijöitä, jotka panostavat ympäristöystävälliseen viinintuotantoon.

  4. Optimaaliset Kasvuolosuhteet: Viini on tuotettu Ucon laaksossa, jossa tarhat sijaitsevat korkealla, noin 1200 metrin korkeudessa. Tämä ainutlaatuinen sijainti tarjoaa rypäleille optimaaliset kasvuolosuhteet, mikä näkyy viinin laadussa ja maussa.

  5. Monipuolinen Makuelämys: Täyteläinen ja aromikas viini sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin ja ilahduttaa vaativiakin makunystyröitä.

 

DOMAINE BOUSQUET

Domaine Bousquet on perustettu Argentiinan Mendozaan 90- luvulla. Talon filosofia on voimakkaasti kestävän kehityksen ja luomuviljelyn puolella ja kaikki tilan viinit ovatkin luomu- sekä vegaanisertifioituja. Tätä nykyä Domaine Bousquet tuottaa vuositasolla noin 4 miljonaa litraa viiniä, ja sitä viedään noin 50 eri maahan. Talo on arvostettu ja sitä pidetään Argentiinan 20 parhaan viinitilan joukossa, sekä edelläkävijänä luomuviljelyksessä. Arvostetussa IWCS-kilpailussa 2023 Domaine Bousquet voitti Red Wine Producer Trophy -palkinnon.

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO