valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Kotimaisia pienpanimo-oluita tynnyreissä!

Kotimaisia pienpanimo-oluita tynnyreissä!

Muflonin 20 litran kertakäyttöiset oluttynnyrit ovat saatavilla kolmessa suositussa maussa: Mosaic Lager, Pale Ale ja Vadelma Berliner Weisse.

Muflonin 20 litran kertakäyttöiset oluttynnyrit ovat nyt saatavilla kolmessa suositussa maussa: Mosaic Lager, Pale Ale ja Vadelma Berliner Weisse. Jokainen näistä makuvarianteista on valittu huolella tuottamaan parasta mahdollista makuelämystä asiakkaillesi.

Miksi 20 litran tynnyrit? Yksinkertaisesti sanottuna, koska ne ovat täydellisen kokoluokan kompromissi. Ne ovat riittävän suuria palvelemaan suurempia asiakasryhmiä, mutta samalla niiden koko helpottaa säilyttämistä, kuljettamista ja kierrättämistä kompaktimmat ravintolat huomioiden. 20 litran tynnyrit säilyttävät oluen raikkaana ja aromikkaana. Tynnyrien optimaalinen koko takaa, että jokainen tarjoilemanne olut on yhtä raikas ja makurikas kuin ensimmäinen.

 

Tilaa Muflonin 20 litran kertakäyttöiset oluttynnyrit ravintolaasi jo tänään, ja anna asiakkaidesi nauttia parhaista oluistamme aina tuoreimmillaan.

MOSAIC LAGER PALE ALE VADELMA BW

 

MUFLONI

Beer Hunter’s on porilainen panimoravintola ja palkittuja Mufloni-oluita tuottava pienpanimo, joka aloitti oluen panemisen perheyrityksenä vuonna 1998, ja oluen valmistus jatkuu tätä nykyä jo kolmannessa sukupolvessa. Se on myös yksi vanhimmista edelleen toimivista pienpanimoista Suomessa.

Beer Hunter’sin tyyliä on koko panimon olemassaolon ajan leimannut tinkimättömyys ja kokeilunhalu. Hyvä olut syntyy rautaisella panimo-osaamisella ja raaka-aineiden hallinnalla. Rohkeat kokeilut ovat panimotoiminnan syvintä ydintä eikä raaka-aineiden käytössä kitsastella.

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO