valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

MacDuffille menestystä kansanvälisissä kisoissa

MacDuffille menestystä kansanvälisissä kisoissa

MacDuff International voitti viisi kultamitalia kansainvälisessä 2022 International Spirits kilpailussa.

MacDuffille viisi kultamitalia

 

16.5.2022  julkistettiin tulokset vuoden 2022 International Spirits Challenge -kilpailuista. MacDuff International voitti yhteensä viisi kultamitalia kilpailuissa. International Spirits Challengea pidetään yhtenä arvostetuimmista kilpailuista juomateollisuudessa sokkonamaistelun arviointiprosessin vuoksi.

MacDuff International sai kultamitalit tunnetuista sekoituksistaan;

Grand Macnish Black Edition
Lauder’s Finest
Lauder’s 15 Year Old
Islay Mist Original
Islay Mist 8 Year Old

Osta palkittuja tuotteita verkkokaupastamme;

ISLAY MIST ORIGINAL LAUDERS SCOTCH WHISKEY

 

Tämän vuoden palkinnot, jotka olivat järjestyksessään 26. – arvioitiin kansainvälisessä asiantuntijatuomaripaneelissa, mikä tarkoittaa, että palkitut tuotemerkit ovat alan korkealaatuisimpia. Yli 2000 tuotemerkkiä tuli yli 70 eri maasta, joita maisteli sokkona 50 juoma-ammattilaista ja arvioivat heidän ikänsä, alueensa ja lajikkeensa mukaan.

MacDuff Internationalin toimitusjohtaja David Sloan kommentoi saavutusta:
"On upea saavutus voittaa yksi mitali International Spirits Challenge -kilpailussa, puhumattakaan viidestä mitalista tuotemerkeillemme. Palkintoja kunnioitetaan suuresti juomateollisuudessa, ja on suuri kunnia, että nämä asiantuntijatuomarit tunnustavat väkevien alkoholijuomiemme laadun."

 

MACDUFF INTERNATIONAL


Vuodesta 1992 lähtien MacDuff International on ollut ensiluokkaisten skotlantilaisten viskimerkkien valmistaja; Islay Mist, Lauder's ja Grand Macnish Blended Scotch Whiskies. Yhtiötä pidetään erittäin arvostettuna asiantuntijoina uusien tuotemerkkien kehittämisessä, ja sen tehtävänä on keskittyä voimakkaasti maailmanluokan tuotemerkkien rakentamiseen ja innostaa jatkuvasti sekä asiakkaita että kuluttajia. Vuonna 2020 lanseerattiin WATERPROOF Blended Malt, mikä lisäsi vahvuutta jo ennestään vahvaan MacDuff-tuotevalikoimaan.

 

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO