valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Discarded - Hävikistä hyötykäyttöön

Discarded - Hävikistä hyötykäyttöön

Crodino - Alkoholiton aperitiivi

Discarded - Hävikistä hyötykäyttöön

Discarded Spirits Co.:n toiminta perustuu tietoisuuteen siitä, että kulutusasenteidemme on muututtava voidaksemme muuttaa radikaalisti yhteiskuntamme ja ympäristömme tulevaisuuden näkymiä.

Discarded Spirits Co.:n tavoitteena on olla edelläkävijä progressiivisessa väkevien alkoholijuomien aallossa, joka haastaa tapamme käyttää luonnonvaroja.  Maailman ruoka- ja juomajätteestä 70 % on vältettävissä. ja tähän haasteeseen Discarded Spirits Co on tarttunut. Yritys uskoo, että käyttämällä hävikkiraaka-aineita uudelleen ja uudella tavalla he voivat avata määrätietoisesti uuden oven väkevien alkoholijuomien teollisuudelle.

Yritys herättää henkiin ”ylimääräiset” raaka-aineet, etsii ennestään löytämättömiä makuja ja keksii luovia tekniikoita raaka-aineiden uusiokäyttöön.

Once Wasted. Now Treasured

Discarded tuoteperhe pyrkii nimensä mukaisesti hyödyntämään ja yhdistämään ruokateollisuudessa ja alkoholivalmistuksessa käytettäviä, hävikkiin joutavia tai pois heitettäviä (Discarded), raaka-aineita uudella tavalla. Yrityksen tavoitteena on minimoida prosessien aikana syntyneet hukkaraaka-aineet sekä käyttää niitä uusilla innovatiivisilla tavoilla.

Vuonna 2021 Pohjoismaat olivat ensimmäisiä markkina-alueita, jonne tuote lanseerattiin heti Englannin jälkeen.

Innovatiivinen, kestävä & kertakaikkisen herkullinen Discarded!

Tilaa Discarde Banana Peel Rum

Tilaa Discarded Sweet Cascara Vermouth

 

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO