valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Crodino - Alkoholiton aperitiivi

Crodino - Alkoholiton aperitiivi

Crodino - Alkoholiton aperitiivi

Crodino, alkoholiton italialainen aperitivo, hurmasi tiensä kultamitaliin vuoden 2021 IWSC:ssä

International Wine and Spirits Competition - IWSC on maailman suurin ja vaikutusvaltaisin alan kilpailu, jota pidetään kansainvälisesti laadun mittapuuna. Kilpailu ei ainoastaan tunnusta ja palkitse poikkeuksellisia tuotteita, vaan toimii myös alan asiantuntijoiden sertifioituna hyväksyntäleimana, joka takaa  viinien, väkevien alkoholijuomien, vähäalkoholisten ja alkoholittomien juomien korkeimman laadun.

Kilpailuun osallistui tänä vuonna yli 200 tuotetta. Crodino sai huikeat 96 pistettä ja palkittiin kultamitalilla Low and No Alcohol -kategoriassa. Kultamitali tarkoittaa: ”Erinomainen juoma, joka on poikkeuksellisen tasapainoinen ja harvinaisen moniulotteinen. Esimerkki, joka erottuu vertaisistaan”

CRODINO

“A really delicious aperitif with a juicy punch of bitter orange fruit and delightful dryness, very well balanced. Perfect for mixing to cater to a wide range of palates. Very drinkable and approachable” -IWSC jury

Kilpailuun osallistuvat tuotteet arvostellaan "double-blind"-menetelmällä, mikä tarkoittaa, että näytteet maistetaan valmiiksi kaadetuista numeroiduista laseista, jotta asiantuntijat eivät koskaan näe pulloa. Tuomarikomitean jäsen valvoo kaikkia paneeleja ja maistaa uudelleen kaikkia kultamitalilla palkittuja tuotteita varmistaakseen, että ne ovat korkealaatuisia. IWSC ylläpitää juomakilpailujen yhtä tiukimmista maisteluprosesseista.

Alkoholittomien ja vähäalkoholisten juomien suosio on kasvanut tasaisesti viime vuosina, ja Italian tunnetuin ja suosituin alkoholiton aperitiivijuoma Crodino on edelläkävijä tässä kategoriassa.

Crodino tarjoaa hienostuneen ja tyylikkään alkoholittoman aperitiivinautinnon. Sen rikas ja aromaattinen makuprofiili, katkeransuloinen maku, sekä kimaltelevat kuplat ilahduttavat aistillisuudellaan.

  

Tilaa tästä

 

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO