valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Uutiset banneri.

UUTUUS

Aurinkoisten päivien suosikkijuoma Aperol!

Aurinkoisten päivien suosikkijuoma Aperol!

Aperol Spritz

Aperol Spritz

Kesältä maistuvan, oranssinpunaisen suosikkijuoman historia juontaa juurensa vuoteen 1919 ja kuvankauniiseen Padovan kaupunkiin koillis-Italiassa, missä isältään tuotannon perineet Luigi ja Silvio Barbieri kehittivät tämän ainutlaatuisen aperitiivikatkeron. Tyylikkään aperitiiviklassikoksi nousseen juoman kehittämiseen veljeksiltä kului peräti seitsemän kokeilujen ja kovan työn täytteistä vuotta. Aperolin katkeranmakea mutta raikas maku ja kirkkaan oranssi väri on saatu aikaan reseptillä, joka sisältää muun muassa appelsiinia, raparperia ja yrttejä.

Aperolin ainutlaatuisen maun ja italialaisen aperitiivikulttuurin kohtaamisesta tuli menestys, joka valtasi kertaheitolla saapasmaan terassit ja italialaisten sydämet pohjoisesta etelään.

Kotioloissa herkullinen Aperol Spritz syntyy helposti!

Tarvitset isohkon lasin, jonka pohjalla on runsaasti jäitä. Kaada lasiin 50/50 Aperolia ja pirskahtelevaa proseccoa. Loraus kivennäisvettä päälle ja appelsiininlohko koristeeksi.

Jos resepti unohtuu, Aperol-pullon takaetiketistä löytyy ohjeet.

Aito ja alkuperäinen Aperol Spritz on ihana seurustelujuoma, näyttävä ruokahalua herättävä aperitiivi ja kokeilemisen arvoinen vaikkapa italialaisten leikkeleiden, raikkaiden salaattien ja juustojen kanssa.

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO