valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Vastuullisuus sivun banneri.
DFJ Vinhos logo.

SOPUSOINNUSSA LUONNON KANSSA

 

José Neiva Correia syntyi ja kasvoi perheensä kanssa Quinta de Porto Francon viinitarhojen keskellä.  Hän ymmärsi jo nuorena, että suurin ja tärkein tavoite on olla sopusoinnussa luonnon kanssa jotta viiniköynnökset tuottaisivat parhaat viinirypäleet.
Maaperässä ei käytetä kemiallisia tuotteita. DFJ käyttää vain luonnollisia aineita, jotka on valittu maaperän, jäännösveden ominaisuuksien, ilmaston, rypälelajikkeiden ja tuotettavan viinin mukaan.
Kaikki luonnolliset aineet analysoidaan etukäteen jotta varmistutaan niiden sopivuudesta, esim. raskasmetallien ja muiden kasveille sekä ympäristölle negatiivisten saasteiden välttämiseksi.

 

Viiniköynnösten ravintoarvoja mitataan tarkasti jotta vältytään ravitsemasta liikaa tai liian vähän. 200 hehtaaria viinitarhoista Lissabonin tai Tejon viinialueilla ei kastella lainkaan ja rikkaruohojen torjunta tapahtuu mekaanisin prosessein.

 

Osoituksena kovasta työstä kestävän kehityksen ja tuloksen eteen on DFJ:lle v. 2018 lähtien myönnetty PRODUÇÃO INTEGRADA (INTEGRATED CROP MANAGEMENT) - UVAS PARA VINHO (WINE GRAPES) eli Integroitu kasvienhallinnata viinirypäleille -sertifikaatti.
Lopputuloksena on korkealaatuisia tuotteita ja korkea tuottavuusaste ympäristöä kunnioittaen.

 

 

HIILINEUTRAALI

DFJ pyrkimyksenä on olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä. Yrityksen toiminnanohjauksessa huomioidaan tänä päivänä tavoitteen kannalta useita tärkeitä asioita:

 

- Quinta da Fonte Belan ja Quinta de Porto Francon yksittäisillä tilailla on vedenkäsittelykeskukset.

- Käytössä on kevyitä pulloja, joista yli 90 % on kierrätettyä ja 100 % kierrätettävää.

- Jätteen nollaohjelma. Sertifioiduille kierrätysyrityksille lähetetyt materiaalit, kuten lasinsirut, laatikot, etiketit, korkit, kierrekorkit jne.

- Ohjelma ilman biologista jätettä sadonkorjuun ja muiden toimintojen aikana, käytetään ainoastaan sertifioiduille kierrätysyrityksiä.

- Käytössä kierrätettyä ja uudelleen kierrätettävää kartonkia.

- Minimoitu, ainoastaan kierrätettävän muovin käyttö.

- Aurinkovoimala Quinta da Fonte Belassa oma energian tuottamiseksi.

- EU:n viinialan sääntöjen noudattaminen.

- Portugalin työvoimapolitiikan noudattaminen ilman syrjintää.

DFJ VINHOS TUOTTEET

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO