valkoinen "haku"-kuva

pyöreä "sulje" nappi

Espolon Blanco Tequila

965494

Espolon Tequila Blanco on yksi maailman nopeimmin kasvavista premium-tequiloista.

Banneri joka kertoo tämän tuotteen olevan tequila.
Tuottaja:
Campari Group
Maa:
Meksiko
Käyttösuositus symboli, tämä tuote sopii hyvin aperitiiviksi
Käyttösuositus symboli, tämä tuote sopii hyvin  cocktaileihin
Käyttösuositus symboli, tämä tuote sopii hyvin nautiskeluun
Pullokoko:
70 cl
Pulloja per laatikko:
6 pll

Espolòn Tequila on Maestro Tequilero Cirilo Oropezan intohimon ja elämäntyön saavutus. Cirilo vietti yli 50 vuotta tequilateollisuudessa oppimalla perinteisiä tuotantomenetelmiä vain kääntääkseen ne päähänsä tekemällä jotain uutta ja erilaista. Espolòn Tequila käyttää ainutlaatuista tuotantoprosessia. Espolon yhdistää taiteen tieteeseen ja käyttää perinteiset sekä modernit tekniikat, luodakseen todella poikkeuksellisen tequilan. Kolumni- sekä pannutislaus menetelmiä yhdistämällä saadaan esiin agave-kasvien parhaat puolet ja syntyy Espolonin tunnustomainen maku. Kolumnitislauksen tisleet tuovat esiin kevyet, hedelmäiset ja makeat ominaisuudet, kun taas pannutislauksen tisleessä on vahvat maanläheiset, kasvilliset ja mausteiset sävyt. Espolon on valmistettu vain käsin poimituista 100% Blue Weber Acavesta ja se luodaan alusta loppuun Casa San Nicolásissa, Los Altos de Jalisco aluella. Alueella on pitkä historia parhaiden tequilojen valmistuksessa, ja on yksi viidestä Meksikon osavaltiota, jotka voivat tuottaa tequilaa.

Puhdas, käyttämätön tequila on osoitus kolmesta asiasta: maan muinainen vesilähde, agave-sato, joka liittyy erottamattomasti Meksikon maatalousperintöön, ja tislaamon ympäristöön erottuva mikrofloora. Vähemmän laimennettuna kuin tavallinen 40% tequila, tässä tequilassa aromit ja tekstuurit loistavat kirkkaammin.

 

CAMPARI GROUP

Campari Group on yksi maailman tunnetuimmista ja suurimmista alkoholiyrityksistä. Yritys keskittyy uniikkeihin italialaisiin menestystarinoihin, kuten Aperol, Campari, Cinzano ja Averna. Tuottajan valikoimista löytyy myös kansainvälisiä laatutuotteita, kuten Wild Turkey ja Espolon.

Tuottaja:
Campari Group
Pullomateriaali:
Lasipullo
Pullon väri:
Väritön
Nesteen väri:
Väritön
Suljentatyyppi:
Muu
Alkoholi:
40 %
Pullokoko:
70 cl

Tuoksu

Herkkä, makea agave. Kukkainen, trooppisiä hedelmiä ja sitruunan kuoren aromeita. Ripaus pippuria.

Maku

Pehmeä ja keskitäyteläinen suutuntuma, missä korostuu siniagaven raikkaus.Häivähdys pippuria, vaniljaa, grillattua ananasta ja mausteita. Elegantti, puhdas jälkimaku mikä päättyy kepeään mausteisuuteen.

Käyttösuositus

Erittäin maukas sellaisenaan, mutta myös oiva valinta juomasekoituksiin. (esim. Margarita)

ARE YOU OLD ENOUGH TO DRINK IN YOUR COUNTRY OF RESIDENCE?

YES NO